Brocade Certificeringen

Brocade_Pyramid_Nobottomtext-WebBrocade biedt een volledig certificeringsprogramma waarmee u de juiste kennis en vaardigheden op doet, zodat u uzelf kunt onderscheiden van andere IT professionals op het gebied van netwerkomgevingen.

Een Brocade certificaat kan van toepassing zijn op een specifiek onderwerp of op een volledig traject. Kandidaten die een volledig traject hebben afgerond krijgen de titel Brocade Certified Professional toegekend met de naam van het bijbehorende afgelegde traject.

Bepaalde externe certificeringen worden tevens als keuze mogelijkheid geaccepteerd en kunnen ingezet worden om een certificeringstraject te voltooien. Na het succesvol afronden van drie volledige trajecten verkrijgen de kandidaten de Brocade Distinguished Architect certificering.  

Brocade Credentials

Brocade credentials verlopen niet. Er wordt wel aangeraden om ze up-to-date te houden op de laatste technologie├źn, zodat ze marktconform blijven.

Brocade Examens

Brocade examens zijn ontworpen om uw kennis en vaardigheden te valideren. De Brocade certificeringsexamens kunnen via Pearson VUE afgelegd worden. Echter, de Brocade accreditatie examens zijn web-based waarbij gebruik gemaakt wordt van de Kryterion Webassessor tool.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u meer informatie over de Brocade certificeringen, dan kunt u contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs, 0800 0444 of stuur een emailbericht naar info@globalknowledge.nl