Cisco Certificeringen

EMEA_Cisco_GLPOTY2015_TwoHeaderBanner

 

Voor veel bedrijven en personen is het behalen van één of meerdere certificeringen van Cisco Systems een zeer belangrijke doelstelling. Als de grootste Cisco Learning Solutions Partner ter wereld is Global Knowledge in staat om u het complete aanbod aan Cisco opleidingen op diverse locaties in heel Europa aan te bieden. Gezien ons brede scala aan opleidingen en leermethodieken is Global Knowledge voor u de ideale partner om uw Cisco certificeringen te behalen.

Goldbar

Verschillende Cisco certificeringniveausCisco_Logo_LearningSpecial_87px_225

Het Cisco Career Certification programma bestaat uit 5 certificeringniveaus: Entry, Associate, Professional, Expert en Architect.

 • Entry
  Het Entry niveau is de eerste stap binnen de Cisco Career Certifications en wordt verkregen met een Cisco Certified Networking Technician (CCENT) certificering. CCENT kan als opstap gezien worden naar het Associate niveau.
    
 • Associate
  Het Associate niveau kan gezien worden als het basis niveau van het Cisco certificeringsprogramma. Binnen het Associate niveau zijn verschillende specialisaties te behalen. Dit zijn: Routing & Switching, Security, Wireless, Data Center, Design, Collaboration, Cloud, Service Provider en Industrial.
   
 • Professional
  Dit niveau is voor de gevorderde Cisco professional.
   
 • Expert
  Het Expert niveau (ook wel CCIE-Cisco Certified Internetwork Expert genoemd) is het op één na hoogst haalbare certificeringniveau voor network professionals.
    
 • Architect
  De Cisco Certified Architect certificering is het hoogst haalbare certificeringsniveau binnen het Cisco Career Certification programma. Het geeft erkenning aan de ontwerp- en IT-ervaring en vakbekwaamheid op het gebied van Cisco-technologieën en infrastructuur.

Binnen deze niveaus zijn er verschillende specialisaties te onderscheiden: Routing & Switching, Data Center, Design, Security, Collaboration, Service Provider, Cloud, Wireless en Industrial. U kiest voor de specialisatie die past bij uw functie of branche.

Goldbar


Certificering overzicht van Associate tot aan Expert

  Associate  Professional  Expert
Design CCNA & CCDA CCDP Design CCDE
Data Center  CCNA Data Center  CCNP Data Center  CCIE Data center 
Security  CCNA Security CCNP Security CCIE Security
Wireless  CCNA Wireless  CCNP Wireless  CCIE Wireless 
Routing & Switching  CCNA Routing & Switching   CCNP Routing & Switching CCIE Routing & Switching
Collaboration  CCNA Collaboration CCNP Collaboration CCIE Collaboration 
Service Provider CCNA Service Provider CCNP Service Provider CCIE Service Provider
Cloud CCNA Cloud  CCNP Cloud  
Industrial  CCNA Industrial    
Cyber Ops CCNA Cyber Ops    

  

Goldbar


"Goede training en een uitstekende docent."

- Guido Zetten,
Telvent Netherlands

Specialist Certifications

Als aanvulling op de algemene certificeringen biedt Cisco de Specialist Certifications. Dit zijn specialisaties op het gebied van onder andere Express Foundation, Unified Communications, Data Center, Security en Wireless.

Klik hier voor meer informatie over deze specialisaties. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze opleidingadviseurs. 

Klik voor meer informatie over de Cisco certificeringen op één van de links in de rechterkolom of klik hier voor een grafisch overzicht van de Cisco Associate, Professional en Expert certificering.

Goldbar

Cisco cursussen

Klik hier voor een compleet overzicht van alle Cisco trainingen, cursussen en opleidingen