In deze sectie

Deel deze pagina

Cloud Credential Council Certificeringen

EMEA_CloudComputing_TwoHeaderBanner

De verandering naar cloud computing is een complete bedrijfstransformatie waar veranderingen in mensen, processen en technologische aspecten noodzakelijk zijn.

Dit vendor onafhankelijke cloud trainingsprogramma leert u de best practices en principes van de Cloud, zodat u instaat bent om uw leerdoelen over Cloud te verwezenlijken.  

Onze Cloud Computing cursussen zijn beschikbaar van basis tot gevorderd niveau. De cursussen geven u een voorsprong op het gebied van cloud technologieën, doordat u de opgedane kennis direct kunt implementeren binnen uw organisatie.

Global Knowledge biedt in samenwerking met Cloud Credential Council (CCC) een compleet cloud certificatings programma aan dat de basis is voor het ontwikkelen van de juiste cloud vaardigheden en competenties.

Cloud Technology Associate (CTA)

De CCC Cloud Technology Associate certificering toont aan dat cursisten de basis vaardigheden en kennis beheren op gebied van cloud en virtualisation. De CTA is een stap vooruit in uw carrière mede omdat organisaties tegenwoordig op zoek zijn naar gekwalificeerde Cloud Technology Associates.

De CTA certificering stelt IT professionals in staat om zo effectief mogelijk te werken binnen een cloud omgeving, waarin relevante sleutel concepten en terminologieën aan bod komen. Bovendien voorziet het u van de benodigde basiskennis om zo succesvol mogelijk relevante vendor-specifieke trainingen/certificeringen af te ronden en creëert het een basis voor de vervolgende Cloud Credential Council Professional certificeringen.

Klik hier voor meer informatie over CTA certificering

Gold Line


Professional

Professional Cloud Administrator (PCA)

De CCC Professional Cloud Administrator certificering is een onderscheiding wanneer cursisten het Cloud Credential Council Professional Cloud Administrator examen succesvol hebben afgerond. De certificering is ontwikkeld door top cloud experts van vendors als Microsoft en VMware, consultant organisaties als Deloitte en CapGemini en vele andere experts uit het werkveld.

De PCA certificering is het bewijs van kennis over Cloud Provisioning & Administration, Cloud Bursting, Cloud Interoperability, Strategic Policy Design for Cloud Usage and Compliance, Disaster Recovery & Business Continuity Strategies for the Cloud, evenals Performance Measurement and Monitoring.

Professional Cloud Developer (PCD)

Boost uw carrière met het behalen van de Professional Cloud Developer (PCD) certificering van Cloud Credential Council. De certificering staat wereldwijd bekent als de standaard voor het behalen van succes bij developers betrokken bij cloud gebaseerde oplossingen.

Professional Cloud Security Manager (PCS)

Het vertrouwen van informatie aan de cloud vereist een dieper inzicht in de veiligheid en bijkomende risico’s, legale kwesties en ontwerp van een bestuurlijke structuur. Deze certificering is ontwikkeld om het veilig gebruik van cloud computing te verzekeren.

Professional Cloud Service Manager (PCSM)

Service management professionals worden uitgedaagd organisaties te ondersteunen in het optimaliseren van meetbare service delivery en management in cloud omgevingen. Deze certificering stelt u in staat om cloud services te ontwikkelen en te leveren. Door het inzetten van Professional Cloud Service Manager hebben organisaties experts in dienst hebben, die bedrijfsmogelijkheden maximaal kunnen benutten via de cloud.

Professional Cloud Solution Architect (PCSA)

CCC PCSA is een wereldwijd erkend certificeringstraject voor technologische architecten. De Cloud Solution Architect certificering is ontwikkeld voor senior technologie professional die de toekomstige generatie van technologische oplossingen ontwikkelen.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over Cloud certificeringen, dan kunt u ons bereiken op 0800-KNOWLEDGE of via info@globalknowledge.nl