HBO Bachelor ICT

Van certificering naar HBO diploma

788_233_HBO

HAAL IN KORTE TIJD UW HBO-DIPLOMA. Met uw IT-certificeringen en uw werkervaring kunt u veelal binnen 2 jaar uw hbo-diploma behalen. Vraag nu een intakegesprek aan bij Global Knowledge kom erachter hoe lang u erover doet uw hbo-diploma te behalen. U kunt op 6 momenten per jaar starten met de opleiding.


Rekenvoorbeeld

U vervult momenteel sinds 3 jaren de rol van coördinator Service Desk, nadat u 5 jaren tot volle tevredenheid als medewerker van diezelfde Service Desk heeft gefunctioneerd. U heeft al een aantal relevante certificaten behaald. Personeelszaken van uw bedrijf schat uw functie in op hbo-niveau. U geeft leiding aan een team van 10 medewerkers. U wilt graag doorgroeien naar de functie van IT Service Manager, maar daarvoor is een hbo-diploma vereist.

Op basis van uw CV en certificaten (MBO-diploma, niveau 4 en MCSE) vraagt u een persoonlijk opleidingsplan aan. Dan kan blijken dat vrijstelling kan worden verleend voor één jaar studie. Uit het opgestelde persoonlijk opleidingsplan blijkt welke studieonderdelen u nog dient uit te voeren, wat de netto doorlooptijd van de studie is en hoe het kostenplaatje er uitziet.

Een ander voorbeeld. U bent al geruime tijd system engineer, u bent betrokken bij migraties, u doet analyses ter voorbereiding van ingewikkelde change requests, u houdt rekening met security aspecten en weet hoe een test moet worden opgezet en uitgevoerd en u heeft relevante certificaten, naast bijvoorbeeld MCSE ook ITIL en BiSL Foundation, dan kunt u hoogstwaarschijnlijk binnen 2 jaar met een hbo-diploma afstuderen.


Goldbar


Intakegesprek

Global Knowledge voert in samenwerking met Hogeschool NOVI met alle mensen die willen instromen in onze opleidingen een intakegesprek. In dat intakegesprek neemt de intaker samen met u uw CV door. De intaker kan aan de hand van de informatie die u verschaft over de kennis en ervaring waarover u beschikt, inschatten op welk niveau u kunt instromen. Hierdoor kunt u  een aanmerkelijke versnelling realiseren bij het behalen van uw hbo-diploma. Ook wordt u uitgebreid geïnformeerd over het eventuele vervolg van de procedure. Vaak kan direct gestart worden met de opleiding om tijdens de opleiding (ook) te werken aan uw portfolio.

Wanneer u graag een intakegesprek wilt aanvragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs. Wij zijn telefonisch te bereiken via (0800-5669533), u kunt mailen naar (info@globalknowledge.nl) of online chatten met Global Knowledge.


Hbo-ICT

De opleiding hbo ICT stelt u in staat u breed en praktijkgericht te ontwikkelen. Tijdens de opleiding hbo ICT wordt niet alleen aanvullende kennis en inzicht opgedaan, maar juist ook vaardigheden door de geleerde stof gelijk toe te passen in de praktijk van de organisatie waarin u werkzaam bent. U krijgt vakken die gericht zijn op beheer & exploitatie op operationeel, tactisch en strategisch niveau, informatiemanagement, business process management, informatiebeveiliging, systeemontwikkeling en data-analyse.

Subsidiemogelijkheden

Er zijn veel verschillende faciliteiten, regelingen en subsidies voor opleidingen, ontwikkeling en arbeidsmobiliteit. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de opleiding hbo ICT? Neem dan ook gerust contact op met één van onze opleidingsadviseurs.