In deze sectie

Deel deze pagina

HP ExpertONE

HP-Logo

Hewlett Packerd is één van ‘s werelds meest succesvolle bedrijven op het gebied van technologie. HP begrijpt daarom als geen ander het belang van onderwijsbehoeften van de klant. Al meer dan 25 jaar biedt HP zowel bedrijven, IT professionals als eindgebruikers IT onderwijs van zeer hoge kwaliteit.

Global Knowledge werkt nauw samen met HP en is daarom in staat om u veel interessante cursussen, trainingen en certificeringen aan te bieden. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende HP certificeringen die u kunt behalen.

HP ExpertONE Networking Career Technical Certifications

Het HP ExpertONE-programma is een certificeringsprogramma dat qua competenties en geloofwaardigheid wordt erkend als benchmark voor de branche.

Het HP ExpertONE-programma stelt partners in staat erkenning en waarde te halen uit de tijd en moeite die ze steken in het verwerven van kennis over HP netwerkoplossingen en in de inzet van vaardigheden. Daarnaast biedt het partners een concurrentievoordeel door ze beter in staat te stellen solide technische oplossingen aan te reiken alsmede hun klanten een uitmuntende service te bieden.

Als enige HP ExpertONE Learning Solutions Partner in de Benelux biedt Global Knowledge een gespecialiseerd opleidingscurriculum voor het HP ExpertONE programma.

 

HP ExpertONE Networking certificeringsprogramma

Het HP ExpertONE Networking certificeringsprogramma voorziet u van de juiste vaardigheden ter ondersteuning van uw bedrijf en het versnellen van uw carrière. HP Networking ExpertONE certificeringen hebben niet alleen betrekking op producten, maar ook op architectonische vaardigheden en toepassingen in de praktijk (ontwerp, het oplossen van problemen en interoperabiliteit).

Het HP ExpertONE Networking Career Technical certificeringsprogramma omvat verschillende certificeringniveaus die het gehele spectrum van netwerk integratie vaardigheden bestrijken. Ieder certificeringniveau heeft eigen training- en examenvereisten.

De certificeringen van HP kunnen worden onderverdeeld in de onderstaande drie onderwerpen:

 

 HP-ExpertOne_certification_path_cover

Overzicht HP ExpertOne Certificeringen (.pdf)

Goldbar

Advies nodig?

Wilt u advies over HP certificeringen of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs 0800 0444 of een e-mail sturen naar info@globalknowledge.nl