In deze sectie

Deel deze pagina

Microsoft Certificeringen

Certificeringen_nieuw_new

 


"Gastvrijheid en deskundigheid staat duidelijk op de eerste plaats."

- Raymon Behrens,
NN Group NV

 
Microsoft heeft een certificeringsprogramma waarbij cloud een belangrijke rol
speelt. Hiermee speelt Microsoft in op het veranderende IT-landschap met nieuwe technologieën.

De certificeringsstructuur bestaat uit twee niveau’s: Associate en Expert.
Het Associate niveau vormt de basis van het nieuwe certificeringsprogramma en vervolgens het Expert niveau.

Microsoft certificeringen geven status aan je kennis en ervaring binnen je vakgebied met de specifieke technologie waarvoor je gecertificeerd bent.Microsoft_brochure_2016

 

Microsoft Certificeringstructuur

Microsoft certificeringen zijn beschikbaar voor de meeste Microsoft-technologieën op alle niveaus. Een volledig overzicht van de beschikbare certificeringen per niveau vindt u door op één van de onderstaande certificeringen te klikken.

 

 MTA_logo
 • Microsoft Technology Associate (MTA)
  Microsoft Technology Associate (MTA) is de eerste stap binnen het Microsoft certificeringsprogramma. Het is een voorbereidende certificering die u door middel van het afleggen één examen kunt behalen. Wanneer u net start met uw IT-carière of u wilt meer inzicht krijgen in de IT-basisbegrippen op het gebied van Microsoft, dan kunt u met een MS_piramide_2017MTA certificering uw kennnis valideren. MTA is een erkende certificering voor diegenen die een carière beogen op het gebied van IT infrastructure, database design of software development met gebruik van Microsoft technologieën.
   
 MCSA_logo
 • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)
  Een Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering verzekert u van de vaardigheden tot het succesvol managen en troubleshooten van systeem omgevingen die draaien op het Windows Operating system. MCSA certificering is geschikt voor (Information)System- en Network administrator, Network Operation Analyst en Technical Support Specialist.
   
 MCSE_logo
 • Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
  Een Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificering is de hoogste certificering voor professionals die business vereisten analyseren en infrastructuur implementeren en ontwerpen voor zakelijke oplossingen. Implementatie verantwoordelijkheden bestaan uit installaties, configuraties en troubleshooting van netwerk systemen. Het MCSE certificaat is geschikt voor system- en netwerk analysts, Technical consultants en Support Engineers en System Engineers.
MCPD_logo
 • Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)
  De Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) certificering is in toenemende mate van belang voor developers die toepassingen ontwikkelen en zich hierin als professional willen onderscheiden. Er zijn drie categorieën beschikbaar: MCSD Web Developer, MCSD Windows Developer en MCSD Enterprise Applications Developer.
   
 ms_specialist_white_forweb
 • Microsoft Specialist
  Door te slagen voor een Microsoft Specialist-examen, valideert u uw kennis van en vaardigheden in een gespecialiseerd technologisch gebied. Bepaalde Microsoft Specialist-examens zijn als vereisten opgenomen voor Microsoft Partner Network-vaardigheden, waarmee uw bedrijf zich in een specifieke technische discipline kan onderscheiden.


Microsoft cursussen

Klik hier voor een compleet overzicht van alle Microsoft trainingen, cursussen en opleidingen


Vragen en/of advies?

Heeft u vragen of wilt u advies over de Microsoft Certificeringen? Dan kunt u contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs via het gratis nummer 0800-0444 of per e-mail: info@globalknowledge.nl.