In deze sectie

Deel deze pagina

Juniper Certificeringen

Juniper 2014 - Global Knowledge

Het Juniper Networks Technical Certification Program (JNTCP) is platform specifiek en bestaat uit zowel theoretische examens als hands-on configuratie en troubleshooting examens. Middels een Juniper certificering wordt aangetoond dat iemand een zorgvuldig begrip heeft van internet en security technologieen en de juiste competenties heeft voor het configureren en troubleshooten van specifieke Juniper Networks platformen.

Global Knowledge is in staat om u het complete aanbod aan Juniper opleidingen op diverse locaties in heel Europa aan te bieden. Gezien ons brede scala aan opleidingen en leermethodieken is Global Knowledge voor u de ideale partner om uw Juniper certificeringen te behalen.


Juniper certificeringen

Juniper biedt uitgebreide certificeringsmogelijkheden. Bij Global Knowledge kunt u zich certificeren voor Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA), het Specialist niveau (JNCIS), Professional niveau (JNCIP) en Expert niveau (JNCIE) op het gebied van routing, switching en security.

Hieronder staat een overzicht van de verschillende tracks, klik op de certificering van uw keuze om de bijbehorende trainingen te bekijken.


 

 

 Routing and Switching

 Data Center

 Expert

 

 

 

 

Arrow_RS

Arrow_RS

Arrow_DC

Professional
 

Arrow_RS

Arrow_RS

 

 

 Specialist
 
 

Arrow_RS

Arrow_RS

 

 

 Associate
 

 

 

Security

 SDN and Automation

 Design

Expert

 

   
 

arrow_SEC

   
Professional
 
 

arrow_SEC

arrow_SDN

 
Specialist
 

arrow_SEC

 

arrow_DES

Associate
 

Advies nodig?

Wilt u advies over Juniper certificeringen, training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs 0800-0444, online chatten of een e-mail sturen naar info@globalknowledge.nl