In deze sectie

Deel deze pagina

Juniper Certificeringen

Juniper 2014 - Global Knowledge

Het Juniper Networks Technical Certification Program (JNTCP) is platform specifiek en bestaat uit zowel theoretische examens als hands-on configuratie en troubleshooting examens. Middels een Juniper certificering wordt aangetoond dat iemand een zorgvuldig begrip heeft van internet en security technologieen en de juiste competenties heeft voor het configureren en troubleshooten van specifieke Juniper Networks platformen.

Global Knowledge is in staat om u het complete aanbod aan Juniper opleidingen op diverse locaties in heel Europa aan te bieden. Gezien ons brede scala aan opleidingen en leermethodieken is Global Knowledge voor u de ideale partner om uw Juniper certificeringen te behalen.


Juniper certificeringen

Juniper biedt uitgebreide certificeringsmogelijkheden. Bij Global Knowledge kunt u zich certificeren voor Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA), het Specialist niveau (JNCIS), Professional niveau (JNCIP) en Expert niveau (JNCIE) op het gebied van routing, switching en security.

Juniper Networks - Junos certificeringsprogramma

Het Juniper Networks - Junos certificeringsprogramma bestaat uit de volgende vier niveaus:

Juniper Networks Certified Internet Associate - Junos (JNCIA-Junos)
JNCIA-Junos is het instapniveau binnen het Junos certificeringsprogramma. Een JNCIA-Junos certificering toont aan dat u beschikt over de basiskennis van Juniper Networks Junos, netwerken en routing & switching.

Juniper Networks Certified Internet Specialist (JNCIS)
De JNCIS omvat diepgaande productkennis en geeft u een goed begrip van Internet-technologieën en ontwerpmogelijkheden en principes. Voorafgaand aan het JNCIS examen dient het JNCIA examen behaald te zijn.

Juniper Networks Certified Internet Professional (JNCIP)
De JNCIP certificering valideert uw vermogen om te configureren en algemene scenario's voor netwerken te troubleshooten. Voorafgaand aan het JNCIP examen dient het JNCIS examen succesvol afgelegd te zijn.

Juniper Networks Certified Internet Expert (JNCIE)
JNCIE is het hoogsthaalbare certificeringsniveau binnen het Juniper Networks Certification programma en geeft u de mogelijkheid om uzelf te onderscheiden binnen de elite groep van de network wereld. Het examen is lab-based.

Klik hier voor de brochure van Juniper certificeringen

Goldbar

Keuze uit drie verschillende tracks

Vanaf het Specialist niveau kan er een keuze gemaakt worden uit drie tracks, te weten:

1. Service Provider Routing and Switching: Deze track is geschikt voor degene die werken met infrastructurele- of access oplossingen in een Juniper Networks routing en/of switching omgeving hoofdzakelijk binnen telecommunicatie.

2. Enterprise Routing and Switching: Deze track is geschikt voor diegene die werkzaam zijn binnen kleine tot grote enterprise omgevingen die netwerken op basis van Juniper Networks technologieën installeren en ondersteunen. Dit alles met inbegrip van LAN en WAN routers and switches.

3. Junos Security: Deze track is speciaal bedoeld voor IT professionals die beveiligde Juniper Networks netwerkomgevingen ontwerpen en implementeren.

Juniper Networks Curriculum

 

Op JUNOS gebaseerde certificeringtrajecten

Service Provider
Routing & Switching Track
Enterprise
Routing & Switching Track
Security Track

 Juniper Networks Certified Internet Associate - Junos (JNCIA-Junos)
Junos Routing Essentials (JRE) 
Introduction to the JunosOperating System (IJOS)
Networking Fundamentals

Juniper Networks Certified Internet Specialist Service Provider (JNCIS-SP) Juniper Networks Certified Internet Specialist Enterprise (JNCIS-ENT) Juniper Networks Certified Internet Specialist Security (JNCIS-SEC)

Trainingen:

                   
         

   

                         Pijl_below

Trainingen:

            

                         Pijl_below 

Trainingen:

 

          


                     Pijl_below

Juniper Networks Certified Internet Professional Service Provider (JNCIP-SP) Juniper Networks Certified Internet Professional Enterprise (JNCIP-ENT) Juniper Networks Certified Internet Professional Security(JNCIP-SEC)

Trainingen:

Trainingen:

Trainingen:

JNCIE-SP JNCIE-ENT JNCIE-SEC

Trainingen:

Trainingen:

Trainingen:


Advies nodig?

Wilt u advies over Juniper certificeringen, training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs 0800-0444, online chatten of een e-mail sturen naar info@globalknowledge.nl