In deze sectie

Deel deze pagina

Partner Programma en Certificeringen

partner_certificering2

Global Knowledge werkt samen met verschillende vendors en partners. Als onafhankelijk IT & Business opleidingsinstituut en erkend examencentrum biedt Global Knowledge u zowel een volledig trainingsportfolio als de bijbehorende examens van verschillende vendors aan. En omdat Global Knowledge meerdere opleidingscentra verspreidt heeft over Nederland is er altijd een trainingslocatie bij u in de omgeving waar u voor training en/of examen terecht kunt.


Fit4Business

Fit4Business® is een partner enablement programma waarmee u grip houdt op het gehele certificering-, specialisatie- en competentie proces van uw channel partner status.

Fit4Business gebruikt een tool om u het werk uit handen te nemen: hierin zijn enerzijds de eisen van de partner programma’s vastgelegd en anderzijds de certificering informatie van uw individuele medewerkers. Hiermee is Fit4Business in staat de best passende medewerker(s) te vinden om bepaalde rollen in te vullen en een gap-analyse te doen om niet alleen te bepalen hoe ver u van het behalen van een status bent verwijderd, maar ook wie nog wélke examens moet doen.

Wilt u meer weten over het Fit4Business programma? Klik dan hier en bekijk onze eigen pagina.

Partner Certficeringen

Global Knowledge biedt de mogelijkheid aan om te certificeren via onze partner channels. Hiermee krijgt uw bedrijf exclusieve toegang tot middelen die u helpen bij het uitbreiden van uw licentie-en service business, het creëren van nieuwe kansen, vergroten van winstgevendheid en het sneller sluiten van overeenkomsten. Global Knowledge werkt samen met Cisco, Citrix, Symantec, Microsoft en VMware in het Partner Programma en de daarbijhorende partner certificeringen zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u over de juiste hulpmiddelen beschikt, met als doel: waarde leveren aan onze gezamenlijke klanten.

Via onderstaande buttons kunt u per vendor zien welke partner certificeringen er zijn.

 Cisco  Citrix  Symantec
 Microsoft_240x70_new  VMware  

Goldbar


Advies?

Wenst u advies over een training, opleiding of certificering, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs (030) 60 89 444 of kunt u een e-mail sturen naar: info@globalknowledge.nl