Examen Boeken

FeaturePanel_Knowledge_Centre3_ 
Hoe boek ik een examen?

Meerdere examens boeken:

De meest eenvoudige manier is om het boeken en plannen van meerdere examens door ons te laten doen. Dit scheelt u namelijk veel tijd en uitzoekwerk. Global Knowledge neemt de totale examenafhandeling voor u uit handen middels een examenstrippenkaart. Deze kunt u bij ons aanschaffen met een minimaal bedrag van 1000 euro. De strippenkaarten vertegenwoordigen een tegoed waarvan wij de totale examenkosten afboeken. U hoeft dus nergens meer naar om te kijken! Voor meer informatie over het bestellen van een examenstrippenkaart, de boekingsprocedure of over examens in het algemeen, kunt u altijd contact met ons opnemen via (030) 60 89 445, of via e-mail.

Één examen boeken: 

U kunt uw gewenste examen afleggen in één van onze examencentra in Amsterdam, Nieuwegein, Eindhoven, Groningen, Zoetermeer of Zwolle. De examens kunnen online geboekt en ingepland worden via de website van Pearson VUE. Voor het boeken bij Pearson Vue dient u een keuze te maken waar u het examen wilt afleggen. Indien u nog niet eerder bij Pearson Vue een examen geboekt heeft, dan dient u zich eerst te registreren.

Vragen en/of advies

Heeft u vragen over een examen of wilt u advies, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs via het telefoonnummer: 0800-0444 of via e-mail.