In deze sectie

Deel deze pagina

Evenementen

 • 27 september: Microsoft Post-Inspire event

  Microsoft versnelt uw digitale transformatie. Wordt bijgepraat op 27 september tijdens het Microsoft Post-Inspire evenement georganiseerd door Global Knowledge

 • 21 september: Data Privacy Congres 2017

  Op donderdag 21 september vindt de derde editie plaats van het Data Privacy congres. Een strategisch event over de aankomende Europese wetgeving Algemene Verordering (AVG), de nasleep van een datalek en onderwerpen als data transfers, certificering, auditing, awareness en privacy by design.

 • 20 en 21 september: Big Data Expo

  “Big data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook voor de toekomst. Het is de basis waardoor u als persoon en als organisatie de juiste strategische beslissingen kunt nemen én actief bezig kunt zijn met slimme oplossingen en rendementsverbeteringen.” – Big Data Expo

 • 3 oktober: Holland Strikes Back

  In de media lezen we bijna dagelijks over security incidenten. Anno 2017 heeft ransomware een prominente opmars gemaakt en wordt steeds duidelijker dat cybercrime niet alleen tot economische schade leidt, maar ook de potentie heeft om vitale (publieke) diensten ernstig te verstoren.

 • 10 oktober: Big Data & Analytics 2017 - How analytics enables business!

  Het toepassen van analytics is binnen bedrijven een aantal jaar onderweg. De hype in het gebruik van Big Data is voorbij en het is tijd dat de data vertaald wordt naar business cases en mogelijkheden. Tijdens dit congres geven wij antwoord op de vraag: wat vraagt de stap van een verdere professionalisering van analytics binnen mijn organisatie en hoe kan ik dit toepassen in mijn bedrijfsvoering?

 • 10 oktober: Cloud Identity: Het managen van online identiteiten

  Tijdens hét Cloud Identity congres van Nederland, leert u meer over de nieuwste mogelijkheden van het managen van online identiteiten en hoort u de beste praktijkcases. U krijgt een gedegen blik in de toekomst, zodat u een visie en strategie kunt ontwikkelen die past bij uw organisatie en het digitale tijdperk waarin we leven.

 • 7 november: The Next Step in infrastructure

  Energiek event voor een toekomstgerichte en toekomstbestendige IT infrastructure De wereld van IT infrastructuren is volop in beweging. Ontwikkelingen als Cloud, Bring Your Own, IOT, DevOps en digital transformation vragen een andere kijk op IT infrastructuren. Is jouw infrastructuur voorbereid op deze ontwikkelingen en klaar voor de toekomst?

 • 12 oktober Cisco event: THE NETWORK. INTUITIVE.

  De wereld digitaliseert in toenemende mate. Beslissingen worden steeds sneller genomen. U stelt daarbij hoge eisen aan uw software. Maar is uw huidige netwerk ook in staat om uw doelstellingen van vandaag en morgen te realiseren? En hoe beschermt uw netwerk uw bedrijf tegen dreigingen?