In deze sectie

Deel deze pagina

7 december Cisco event

Banner_Cisco_ChangeTheWay_569

Op donderdag 7 december vindt het Change the Way we Work Event van Cisco plaats bij Cisco in Amsterdam en Global Knowledge is erbij!

Waarom deelnemen?

De manier waarop we werken verandert. Sterker nog, door de digitale revolutie zijn jouw medewerkers en collega’s al anders aan het werk. Het gebruik van een vast bureau met een computer is een beeld geworden van het verleden, waarbij steeds meer verschillende apparaten worden gebruikt. Effectieve teamcommunicatie en teamwork gaan hierbij het verschil maken om je doelstellingen te realiseren. Hoe bereid je jezelf hier op voor? Hoe ga je om met de transformatie van werkprocessen? Hoe faciliteer je dit vanuit de IT met de hoeveelheid en complexiteit van verschillende middelen? Terwijl je tegelijkertijd je organisatie en dan met name de medewerkers productief & gelukkig moet houden.

Tijdens dit event laat Cisco, samen met haar partners, je zien welke mogelijkheden beschikbaar zijn om je medewerkers mee te nemen in de digitale reis, het IT landschap te versimpelen en te verbeteren, waardoor je organisatie klaar is voor vandaag en morgen. Ook wordt getoond hoe je de Cisco collaboration oplossingen kunt gebruiken in combinatie met de oplossingen van Microsoft.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe je de potentie van jouw organisatie kan verbeteren door vandaag al klaar te zijn voor de wereld van morgen? En dit ook hands-on zelf te ervaren? Schrijf je dan snel in voor dit gratis event!

Datum en tijdstip

7 december 2017
12:00 tot 17:30 uur 

Locatie

Cisco Amsterdam
Haarlerbergweg 17-19
1101 CH Amsterdam

Meld je hier aan voor dit gratis event