In deze sectie

Deel deze pagina

1-2 feb 2018 The Cyber Security Sessions

CSS_550

Digitale transformatie zonder concessies aan security?

Ontdek hoe op The Cyber Security Sessions 2018

Digitale transformatie is steeds vaker een succesvoorwaarde. Maar er is één aspect dat bij het digitaliseren vaak over het hoofd wordt gezien: de data security. Het is cruciaal dat de informatiebeveiliging meegroeit met de digitale transformatie. Zeker omdat digitale processen gebruikmaken van allerhande persoonlijke gegevens. Dit geldt niet alleen voor klant- en leveranciersgegevens uit bedrijfssystemen, maar ook voor big data verkregen vanuit sensoren en het Internet of Things. Hoe wordt security een vast onderdeel van jouw digitale transformatie?

Leer van de beste security experts

Het programma bevat sessies van een groot aantal security experts van KPN, CGI, Cqure, Zerocopter, Insite Security, RedSocks, Nationale Politie en nog veel meer. Centraal staat dat security manager en experts in twee tracks en na twee dagen tijd volledig op de hoogte zijn van de laatste cybersecurity ontwikkelingen.

Twee tracks: strategisch en technisch

Het programma bestaat uit twee tracks met verschillende sessies:

  • Cyber Security as a strategy: in deze track leren IT managers en CISO's over security topics als responsible disclosure, red teaming, awareness, supplier security, social engineering en cloud security.
  • Cyber Security as a technology challenge: in deze track leren system engineers en developers meer over cyber attacks, encryptie, een hybride IT infrastuctuur, technieken om hackers tegen te houden, bug bounty, hacking labs en capture the flag opdrachten.

The Cyber Security Sessions vinden plaats in de Cinemec in Utrecht op 1 & 2 februari 2018. Het volledige programma is te vinden op onder "Wat leert u in deze cursus".

Zorg dat de digitale transformatie binnen jouw organisatie veilig gebeurt en schrijf je in. De voertaal van het evenement is Engels.

Maak tot 15 december gebruik van de Early Bird korting: 
van € 1.195 voor € 950. Gebruik code EARLYBIRDCSS tijdens de registratie.

Schrijf je hier in