In deze sectie

Deel deze pagina

Cyber Security congres 2017

Cyber Security Heliview banner 2017

Aanvallen als WannaCry en het Petya virus hebben eens te meer duidelijk gemaakt hoe kwetsbaar onze globale economie is als het gaat om cybercriminaliteit. Toch lijken de meeste IT gebruikers zich nog steeds niet bewust van de omvang van de dreiging en de verantwoordelijkheid die zij hier zelf in hebben. Niet raar als je je bedenkt dat Cyber Crime vaak wordt gezien als een probleem van de IT afdeling. Cyber crime is echter een probleem waarvan de gevolgen een ieder raakt. De strijd tegen deze vorm van criminaliteit moet dan ook collectief gevoerd worden.

Time for Breaking Borders!

Cyber Crime is een internationaal probleem waarbij landsgrenzen letterlijk niet bestaan. Ook als je kijkt naar de grenzen van verantwoordelijkheid vervagen deze: De politiek zoekt steeds meer de samenwerking met het bedrijfsleven, IT gebruikers moeten zich steeds meer verantwoordelijk gaan voelen in plaats van deze te leggen bij de IT afdeling en ook producenten moeten bij de ontwikkeling van producten rekening houden met de risico’s van hun producten en security integreren in het ontwerp. Denk hierbij aan bijvoorbeeld connected cars, maar ook koffiezetapparaten en stofzuigers kunnen risico’s met zich meebrengen.

Na dit congres weet u:

  • Met welke dreigingen u rekening moet houden, nu en in de toekomst en hoe u zich hiertegen kunt wapenen?
  • Hoe u kunt voldoen aan de AVG / GDPR en hoe u dit organiseert binnen uw organisatie?
  • Hoe u een ransomware aanval op uw organisatie signaleert en mitigeert en hoe u de schade minimaliseert?
  • Hoe u bewustzijn creëert binnen uw organisatie?
  • Wat de risico’s zijn die samenhangen met belangrijke ICT trends zoals Agile development, Cloud computing, IOT, Digital Transformation etc.

Aanmelden als relatie van Global Knowledge

Global Knowledge is sponsor van dit congres. Wij nodigen u als relatie daarom graag uit om aan dit interessante congres deel te nemen.

U kunt zich als eindgebruiker kosteloos aanmelden indien u namens uw organisatie betrokken bent bij de oriëntatie op en/of de aanschaf van producten of diensten met betrekking tot het congresonderwerp.

Indien u geen eindgebruiker bent dan kunt u zich betaald aanmelden (645 euro). Adviseurs, consultants, personen die niet bedrijfsmatig actief zijn, werkzoekenden en studenten/stagiaires worden als niet-eindgebruikers beschouwd evenals aanbieders met een commerciële rol bij een organisatie die producten of diensten aanbiedt die aansluiten bij het congresonderwerp.

Meld u hier aan