In deze sectie

Deel deze pagina

Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition

black hat sessions header

Op 29 juni 2017 wordt voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions georganiseerd. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de Reehorst in Ede met een inspirerende dag vol technische- en niet-technische lezingen, workshops en presentaties. Global Knowledge is sponsor van dit evenement.

Laat je in één dag informeren over diverse onderwerpen, van privacy tot criminaliteit, van high-level tot diep-technisch. Want het is nu eenmaal: all about the data! Op het programma staan: Bill Cheswick (keynote) Rachel Marbus (KPN), Hans de Zwart (Bits of Freedom), John Fokker (Team High Tech Crime), Meredith L. Patterson, Duncan Campbell, en nog vele anderen. Een seminar met een imposante line-up. Lees hieronder wat je allemaal kunt verwachten of download de leaflet voor het complete programma.

Keynote: Bill Cheswick

Cheswick (Ches) komt speciaal over vanuit de U.S. om op 29 juni de openingskeynote te verzorgen. Als iemand de evolutie van internet en computertechnologie van dichtbij heeft meegemaakt is het Bill Cheswick wel. Tijdens zijn lange carrière heeft hij gewerkt bij AT&T Shannon Lab en Bell Labs waar hij mede-ontwikkelaar was van één van de eerste firewalls ter wereld.  Ondanks dat hij met pensioen is gegaan zit hij allesbehalve stil als docent op de University of Pennsylvania en zijn experimenten met iOS-apps.

Keynote: Brigadegeneraal Hans Folmer

Brigadegeneraal Hans Folmer is commandant van het Defensie Cyber Commando (DCC). De belangrijkste taak van het DCC is het ondersteunen van militaire operaties. Een cyber operations team kan de staf van de commandant tijdens een missie versterken. Tijdens zijn keynote zal generaal Folmer vertellen wat de taak van het DCC precies inhoudt.

Sprekersprogramma

  • Hans de Zwart, Bits of Freedom - False positives
  • John Fokker, Team High Tech Crime - Ransomware in het algemeen en het No More Ransom project in het bijzonder
  • Walter Belgers, Madison Gurkha - Physical Pentesting
  • Rachel Marbus, KPN - The ethics of privacy
  • Michael Kubiaczyk, Madison Gurkha - Losing Yourself in a Cloud of Things
  • Meredith L. Patterson, ontwerper van LANGSEC - Agile development en rapid prototyping als basis in de ontwikkeling van software en diensten
  • Duncan Campbell, onderzoeksjournalist en tv-producent - Over zijn spraakmakende projecten waaronder het controversiële ECHELON
  • Ralph Moonen, Madison Gurkha - Red Teaming en het Threat Intelligence Based Ethical Red-programma (TIBER): een initiatief om financiële instellingen weerbaarder te maken tegen (security)dreigingen.

Ga je liever zelf aan de slag? Ook dit jaar kun je deelnemen aan de Hands-on-Hacking workshop. Hiermee leer je hoe je zelf een aanval kunt uitvoeren en daardoor inziet hoe snel en relatief eenvoudig het kan zijn voor een hacker om toegang te krijgen tot je kostbare data. Daarnaast keert de PGP key signing party, na afwezigheid van een jaar, weer terug op het programma, de ideale gelegenheid om je netwerk van vertrouwde e-mailcontacten uit te breiden.

Waar & Wanneer

Waar: De Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede
Wanneer: donderdag 29 juni, 9:30 - 17:00 uur
Informatie: blackhatsessions.com (Twitter: #BHSXV)

Aanmelden met 10% korting

Als sponsor van het Black Hat session congres krijg je van ons 10% korting op de toegangsprijs van € 265,-. Gebruik hiervoor onze relatiecode: GN&BHS15#. Deze dien je tijdens de registratie in te vullen in het 'Discount code' veld.

Klik op de onderstaande button om je aan te melden.

registreer_button