In deze sectie

Deel deze pagina

AWS opnieuw door Gartner genoemd als leider IaaS

Gartner heeft Amazon Web Services (AWS) opnieuw geplaatst als de wereldwijde leider in het Magic Quadrant voor Cloud Infrastructure as a Service (IaaS). En dit voor het 6e opeenvolgende jaar. Inmiddels maken meer dan 1 miljoen actieve organisaties, van start-ups tot multinationals, iedere maand gebruik van het cloud platform van AWS.

AWS staat voor innovatie. De benadering van AWS, die fundamenteel afwijkt van andere IT-leveranciers, biedt klanten een uitgebreid en bijzonder veilig platform voor transformationele toepassingen en diensten. Al sinds 2006 is actief op de markt met cloud diensten.

Global Knowledge, Amazon Web Services Authorized Training Partner in Nederland

Global Knowledge is in de Benelux geautoriseerd als Amazon Web Services (AWS) Authorized Training Partner. Wij kunnen u dus helpen aan de juiste kennis om uw Cloud oplossingen te kunnen gebruiken, te onderhouden en te beveiligen.

Global Knowledge biedt alle mogelijke AWS hands-on trainingen die zijn ontworpen rondom de belangrijkste rollen (Solution Architect, Developer, Administrator) die nodig zijn voor het uitleveren van Cloud-gebaseerde oplossingen. Global Knowledge biedt u alle trainingen voor als u met uw organisatie wilt of gaat starten met AWS, maar ook als u inmiddels meer ervaring heeft.

Meer informatie over de AWS trainingen >>

Ook voor een AWS certificering

Indien gewenst kunt u bij Global Knowledge ook een certificering behalen op het gebied van Amazon Web Services. U kunt zich certificeren als Solution Architect, Developer of SysOps Administrator op zowel Associate alsook Professional Level.

Meer informatie over de AWS certificeringen >>