Global Knowledge tekent raamovereenkomst overheid

Nieuwegein - Global Knowledge heeft een raamovereenkomst met de overheid getekend. De Raamovereenkomsten IV Opleidingen omvatten Rijksbreed alle opleidingen op het gebied van informatievoorziening. Het was de eerste keer dat een er Europese aanbesteding uitgeschreven werd om het inkopen van opleidingen Rijksbreed in te regelen.
 
In totaal hebben 80 organisaties binnen de overheid meegedaan aan het inkopen van opleidingen via deze aanbesteding. Global Knowledge heeft door de gunning haar officiële status als partner van de overheid op het gebied van opleidingen weer met vier jaar verlengd.

Vertrouwen
Piet Hompus, Country Manager Nederland, tekende de raamovereenkomst met het categoriemanagement leren en ontwikkelen van de rijksoverheid. Dit vond toepasselijk plaats in het centrum van kennis en communicatie in Utrecht.

"We zijn trots dat de overheid ons deze overeenkomst heeft gegund," vertelt Hompus. "Ik ben blij met het vertrouwen in de kwaliteit van onze cursussen en trainingen en trots dat we weer vier jaar lang opleidingspartner van de overheid zijn.'

De opleidingen in de aanbesteding waren onderverdeeld in 7 categorieën: Infrastructuur, Ontwikkelen en Testen, IV Management en Architectuur, IV Security, Projectmanagement, Kantoorautomatisering en Intermediair. In totaal hebben 9 partijen een gunning gekregen.

Over Global Knowledge
Global Knowledge is wereldwijd marktleider in trainingen voor IT-professionals. Global Knowledge traint organisaties, teams en individuen op de vaardigheden en best practises die essentieel zijn om de technologieën en competenties toe te passen die noodzakelijk zijn om als blijvend organisatie blijvend succesvol te zijn en concurrentievoordeel te creëren. In meer dan 15 kantoren verspreid over de wereld, helpen 1500 medewerkers klanten in 100 landen succesvol te zijn.

Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl _____________________________________

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bastiaan Preseun 
Marketing Manager Benelux 
Global Knowledge 

T: 030 - 60 89336 
E: Bastiaan.Preseun@GlobalKnowledge.nl