IT Skills Check maakt vaardigheden inzichtelijk

it skills check image

Met de IT Skills Check maakt Global Knowledge in de maand oktober gratis inzichtelijk welke vaardigheden je al hebt en waar er misschien nog aan vaardigheden moet worden bijgespijkerd.

Kennishiaten zijn reden tot zorg

Uit onderzoek van Global Knowledge bleek recent al dat meer dan twee derde van de IT-besluitvormers een mismatch ervaart tussen de huidige vaardigheden van werknemers en de kennis die eigenlijk nodig is om doelstellingen te halen. De belangrijkste reden hiervan is volgens hen dat organisaties te weinig investeren in het ontwikkelen en trainen van de medewerkers. Global Knowledge heeft besloten te helpen door een maand lang gratis de IT-skills Check gratis beschikbaar te stellen.

IT Skills Check

Door middel van een beknopt assessment weet je precies hoe het met je kennis is gesteld. Zowel voor jou persoonlijk, als afgezet tegen anderen. Om deel te nemen geef je aan op welke gebieden je je kennis wilt testen, bijvoorbeeld Microsoft, Cisco, Citrix, Vendor Neutraal en IT Best Practices. Afhankelijk van de geselecteerde keuzes krijg je kennisvragen. Na beantwoording van de vragen, heb je inzicht in je kennisniveau en voorziet de IT Skills Check je ook meteen van een op jouw kennis afgestemd ontwikkeladvies. Zo weet je meteen hoe je ervoor kunt zorgen dat je kennis op een nog hoger niveau komt.

Doe de IT skills check