In deze sectie

Deel deze pagina

Management & Vaardigheden

Management en vaardigheden trainingen en opleidingen


Sterke zakelijke vaardigheden van zowel individuele medewerkers als leidinggevenden levert een organisatie een blijvend concurrentie voordeel op in alle sectoren van de economie. Het is de opgave om het beste uit uzelf maar ook uit uw medewerkers te halen. Persoonlijke ontwikkeling is van deze tijd en belangrijk in elke werkgebied en functie. Global Knowledge helpt managers en andere medewerkers de juiste vaardigheden en soft skills hiervoor te ontwikkelen en/of uit te breiden.

De kwaliteit van onze training en opleidingen staat (natuurlijk) voorop!

Bij Global Knowledge staat de kwaliteit altijd op de eerste plaats. Hooggekwalificeerde docenten met veel praktijkervaring leren u de juiste vaardigheden om uw organisatie, team, afdeling of uzelf productiever, efficiënter en succesvoller te maken.

Wij ontmoeten u daarom graag op een van onderstaande Management & Vaardigheid en Soft Skills trainingen. Klik op een van onderstaande links om op de desbetreffende pagina te landen en meer te weten te komen over de specifieke Management en Vaardigheids trainingen, curssusen en opleidingen van Global Knowledge.


Management en Organisatie


Persoonlijke Effectiviteit

Professional Services

Experience Training

Speciaal voor IT-professionals is in samenwerking met Sven Polak een trainingsvorm ontwikkeld die aanvullend is aan de bestaande aanpak van Global Knowledge: Experience Training. Beleving en ervaring staan centraal in deze aanpak! Aan de ene kant ervaar je jezelf en je natuurlijke gedrag; aan de andere kant voel je direct wat het oplevert als je op een veilige manier ervaart wat het kan opleveren als je dingen anders doet. Een high-impact ervaring.

Goldbar


Advies nodig?

Wilt u advies over de door u gewenste Management- en Persoonlijke Vaardigheidstraining of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs (030) 60 89 444, op onze website chatten, of een e-mailen naar info@globalknowledge.nl