In deze sectie

Deel deze pagina

Over Global Knowledge

De plus voor uw organisatie

U wilt als organisatie groeien. Dat vraagt om ambitieuze medewerkers met kennis van zaken. Mensen die hun vakkennis en vaardigheden continu verder ontwikkelen, zodat ze zichzelf en uw organisatie naar een hoger plan tillen. Global Knowledge helpt u en uw medewerkers om daarin sneller succesvol te zijn. Als wereldwijd marktleider op het gebied van IT- en Management- en vaardighedentrainingen, vindt u bij ons altijd de gewenste cursus – maatwerk of standaard, klassikaal of digitaal.IT plus Management

Bij Global Knowledge vindt u ruim 1.500 cursussen, zowel op het vlak van Management- en Vaardigheden als IT. Altijd diepgaand en up-to-date, want we bieden onze trainingen en certificeringen aan samen met partners zoals Microsoft, Cisco, Citrix, IBM, Amazon, SAP, HP, Cisco, Red Hat en VMware.

Bekijk ons aanbod IT-trainingen
Bekijk ons aanbod Management- en Vaardigheidstrainingen


Klassikaal plus digitaal

Thuis of op locatie? Alleen of met collega’s? Bij ons kunt u digitaal en klassikaal een training volgen – maar net wat op dat moment uw voorkeur heeft. Of virtueel klassikaal: door klaslokalen op de zeven verschillende locaties in ons land te verbinden. Met elkaar, met individuele leerlingen op hun werk of thuis of met lokalen in het buitenland. Daardoor hoeven we minder snel af te zeggen omdat er te weinig animo is.


Maatwerk plus standaard

Uw organisatie heeft andere doelstellingen dan uw buurman. Logisch dus, dat niet elke cursus bij elke organisatie past. Bij Global Knowledge bepaalt u welke training het beste aansluit op uw doelstellingen en kennisniveau van uw medewerkers. Vindt u in ons ruime aanbod niet de juiste cursus? Dan maken we er graag een op maat voor u. Zo kunnen we samen de groeiambitie van u en uw medewerkers een passende stimulans geven.


Kennis plus skills

Meer kennis én vaardigheden vormen de basis voor persoonlijke groei. Daarom leren uw medewerkers bij ons niet alleen uit boeken, maar ook in de praktijk. Dat geldt voor onze Management- en vaardigheidstrainingen en IT-trainingen. Daarvoor beschikken we op onze locaties over eigen test- leeromgevingen voor diverse hardware en software (e-Labs), plus docenten die de expert zijn op hun vakgebied.


Wereldwijd plus in de buurt

Bij Global Knowledge hebt u de keuze uit 1.500 cursussen in 24 landen en 12 verschillende talen. Kies uit één van onze 40 eigen opleidingscentra in 14 Europese landen waar we dagelijks ongeveer 2.000 cursisten verwelkomen. In Nederland kunt u bij ons terecht in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.