Trainingslocaties

Kies uw trainingslocatie

Er is altijd een trainingslocatie bij u in de buurt. Uw medewerkers kunnen een cursus volgen op tien verschillende Global Knowledge-trainingslocaties, verspreid over Nederland:kaart_locatiesAlles om te presteren

De lesomgeving is van invloed op de prestaties. Daarom vinden uw medewerkers op onze trainingslocaties alle randvoorwaarden om te presteren, bijvoorbeeld high-performance IT, gratis koffie en thee, de nieuwste AV-projectieapparatuur, airconditioning, ergonomische stoelen en high-speed internet. Ambitieuze medecursisten en inspirerende docenten geven hen nog een extra zetje naar succes. Zo stimuleren wij uw medewerkers om zich op alle mogelijke manieren optimaal te ontwikkelen.

Virtueel of op locatie?

De plek waar cursisten zich bevinden, mag niet in de weg staat van hun ambities. Bij Global Knowledge maken we het uw medewerkers zo eenvoudig mogelijk om een cursus te volgen. Dat kan op locatie en op afstand, in een virtueel klaslokaal – maar net wat op dat moment het beste uitkomt. Zo kan een cursist vanachter zijn eigen pc of laptop deelnemen aan trainingen die op locatie, klassikaal plaatsvinden. Ook als cursisten op businesstrip in het buitenland zijn, thuis werken of nog op kantoor zijn.

Meer over Virtueel en klassikaal

Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten in één van onze trainingscentra.