In deze sectie

Deel deze pagina

Waarom Global Knowledge?

Waarom Global Knowledge?

Alleen flexibele organisaties zijn succesvol in de huidige markt waarin ontwikkelingen en nieuwe technologische mogelijkheden elkaar in hoog tempo opvolgen. Hoe kunt u daarop inspelen en voorop blijven lopen in uw business? Global Knowledge helpt u daarbij. Als uw kennispartner zorgen we dat uw medewerkers zich persoonlijk ontwikkelen, met nieuwe kennis en skills op het vlak van mensen, processen en technologie. Deze kennis en skills maken uw organisatie wendbaar, waardoor u kunt inspelen op ontwikkelingen en businesskansen kunt verzilveren.

Waarom is Global Knowledge de ideale leerpartner om uw organisatie vooruit te helpen?


Keuze

Kies de juiste opleiding uit ruim 1.500 verschillende trainingen: Management- en vaardigheidstrainingen of IT-cursussen en -certificeringen. Deze optimaliseren we continu, samen met onze partners zoals Amazon Web Services, Cisco, Citrix, IBM, Juniper, Microsoft, Red Hat en VMware.

Kwaliteit

Management- en andere vaardigheden leert u vooral in de praktijk. Daarom zijn onze docenten ervaringsdeskundigen. Daarnaast is onze lesstof altijd gebaseerd op de nieuwste technologieën en tools. En doen we voor onze IT-trainingen een beroep op experts, specialisten met ruime praktijkkennis die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Want de IT-kennis van vandaag, is morgen vaak al achterhaald. Wij werken dan ook nauw samen met diverse technologiepartners. Want wie weet er nou meer over de software- en hardware waar we onze cursisten in trainen dan de leveranciers zelf?

Flexibiliteit

Een open rooster-training of maatwerk? In één van onze zeven opleidingscentra of op afstand via een virtueel klaslokaal? Global Knowledge is uw leerpartner: we denken met u mee, vanuit uw behoefte en doelstellingen. Zo helpen we u om de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers te versnellen en uw business een stap verder te brengen.

Betrouwbaarheid

U kunt op ons bouwen. Want bij ons vindt u opleidingen van consistente kwaliteit, mede door de nauwe samenwerking met onze technologiepartners. Bovendien kunnen wij vaak een startgarantie geven voor trainingen. Door onze omvang en mogelijkheden om virtueel een cursus te volgen, zijn er bijna altijd voldoende cursisten om een les door te laten gaan.

Succes

Doen cursisten binnen 30 dagen na afronding van hun cursus examen, dan hebben ze 25% meer kans van slagen. Bij ons kunnen uw cursisten direct na hun training examen doen, in een comfortabele ruimte, met alle faciliteiten bij de hand en exact volgens de wensen van de relevante IT-partners. Wij zijn immers geautoriseerd test center van Pearson-Vue, Prometric en Exin.

Vooroplopen

Net als uw organisatie, kijken wij vooruit. Is cursusmateriaal nog 100% relevant? Zijn er nieuwe technologieën die onze lesmethodiek beter ondersteunen? Alleen zo kunnen we onze pioniersrol blijven vervullen… en uw organisatie ondersteunen om op basis van de juiste kennis en vaardigheden voorop te blijven lopen in de markt.

Transparantie

De prijs die u betaalt voor een cursus is bij ons transparant. Vooraf weet u precies wat u betaalt. Alle prijzen zijn inclusief studiemateriaal, lunch en onbeperkt koffie of thee. We berekenen geen extra kosten voor uw inschrijving, het certificaat, arrangement of het gebruik van de locatie.

Ruime geografische dekking

Met 10 verschillende trainingslocaties verspreid over heel Nederland biedt Global Knowledge u de mogelijkheid om een training te volgen en examen af te leggen in de regio van uw voorkeur. In Nederland kunt u terecht bij één van onze opleidingscentra in:

  •  Amsterdamlocaties-NL-GK-effect (update)
  •  Apeldoorn
  •  Drachten
  •  Eindhoven
  •  Groningen
  •  Maastricht
  •  Nieuwegein
  •  Rotterdam
  •  Zoetermeer
  •  Zwolle


 

Goldbar

Vragen en/of advies?

Heeft u vragen of wenst u advies? Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 0800-0444, chat met ons op de website of stuur een e-mail naar info@globalknowledge.nl.