Services

people_in_meeting_Head

Services die aansluiten op de huidige positie van uw organisatie

De services van Global Knowledge bieden aanvulling op de hedendaagse wensen en behoeften van uw organisatie. In een tijd waarin de economie in slecht weer verkeerd, is het belangrijker dan ooit om het beste uit uw organisatie te halen. Met de services van Global Knowledge haalt u niet alleen het beste uit het personeel van uw organisatie, maar profiteert u ook van veel voordeel en technologische innovaties.

Global Knowledge biedt u de volgende services aan:

 • Global Training Credits
  Global Training Credits (GTCs) zijn credits die eenvoudig aangeschaft kunnen worden via Global Knowledge Authorized Learning Partners. De credits dienen als betaalmiddel voor een training bij Global Knowledge. 
                              
 • Business Transformation Portfolio
  Global Knowledge ondersteunt uw organisatie tijdens de invoering van een Cloud-omgeving. Met het Business Transformation Portfolio bieden wij hulp op maat voor een succesvolle transformatie van de organisatie.
      
 • Fit4Business
  Fit4Business® is een partner enablement programma waarmee u grip houdt op het gehele certificering-, specialisatie- en competentie proces van uw channel partner status.
     
 • Assessment
  Kennisinventarisatie met behulp van het Global Knowledge Career Support Assessment. Is uw organisatie klaar voor de veranderingen van morgen?
          
 • Educatieve consultancy
  Het performance model wordt gebruikt als basis voor studieroutekaarten, management performance, talentselectie en job design. De educatieve consultancy van Global Knowledge biedt een basis voor het integreren van alle human resource taken.
     
 • Cursusontwikkeling
  Onze ontwerpspecialisten kunnen de content voor een studie aanpassen aan uw specifieke wensen. We kunnen compleet nieuwe content ontwikkelen, content overzetten naar andere omgevingen en bestaande content inrichten voor een nieuw doel.
     
 • Ontwikkelen van E-Learning
  Door gebruik te maken van ons bewezen STAR engine (Story Telling and Review) als ontwikkelingsjabloon, creëren we snelle, op scenario’s gebaseerde e-Learning programma’s die geschikt zijn voor zowel routineuze als complexe studiebehoeften.

Goldbar

Advies nodig?
Wilt u advies over de services van Global Knowledge, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs
(030) 60 89 444 of een e-mail sturen naar info@globalknowledge.nl