e-Labs

Via live labs haalt u meer uit de cursus omdat u zelf bepaalt waar en welk tijdstip u dit wilt oppakken

Global Knowledge erkent dat veel mensen door veel te oefenen beter leren. Daarbij bieden we uitstekende apparatuur en faciliteiten voor alle cursisten die onze klassikale trainingen bijwonen. Zo heeft u bij ons toegang om te blijven oefenen en gebruik van echte apparatuur. De exclusieve e-Labs en Lab Practices van Global Knowledge bieden toegang tot live hardware via internet. Als u dit combineert met onze mogelijkheden voor zelfstudie via internet, beschikt u over cursusmateriaal van topkwaliteit en over de benodigde praktijkervaring om oplossingen te kunnen bedenken voor al uw IT-uitdagingen.


Global Knowledge heeft miljoenen geïnvesteerd in gespecialiseerde hardware om de standaard Lab Practices te verhogen dan die u van de andere aanbieders ontvangt. Terwijl de meeste aanbieders van opleidingen gebruik maken van simulaties of statische demo's, weten we dat de echte wereld, praktische ervaringen met actuele apparatuur en software een betere manier voor u is. Op deze manier neemt u sneller de vaardigheden op die u nodig heeft voor uw examen en om zo dan te slagen.
 
Al onze e-labs zijn gebaseerd op topologieën die een typische real-world netwerk simuleren en zo een versterking zijn van het cursusaanbod om de meest relevante en nuttige ervaring overal beschikbaar aan te bieden.

Of dat u de Lab Practices in de klas herhaald krijgt of dat u de Lab Practices opnieuw inkijkt in uw eigen tijd. Zo kunt u in uw eigen tijd meer functies bekijken. Met e-Lab credits, kunt u:
 
Oefen met behulp van real-world, praktische scenario's:

  • Oefenen op real-world apparatuur in real-world situaties
  • Verkennen van software en apparatuur
  • Maak gebruik van optionele Lab Practices die beschikbaar zijn buiten het klaslokaal
  • Gebruik je credits op Lab Practices of een verscheidenheid uit verschillende cursussen van Lab Practices 
  • Toegang tot Lab Practices 24 uur per dag, 7 dagen per week in onze beveiligde datacenter

Goldbar

Advies en/of vragen?

Wenst u advies over een IT-training, cursus of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs
(030) 60 89 444 of kunt u een e-mail sturen naar: info@globalknowledge.nl