Architectuur & Best Practices Trainingen


Succesvolle organisaties koppelen technologie aan een goed bedrijfsresultaat. Hiervoor zijn operationele modellen ontwikkeld die bestaan uit een mix van best practice-methoden en -frameworks. Van best practice-methoden en frameworks is bewezen dat de uitgevoerde stappen (technieken, werkmethodes, processen) de meest efficiënte en effectieve manier zijn om het gewenste eindresultaat of doelstelling te realiseren. Voor uw organisatie is het belangrijk de ‘Best Practices’ binnen de branche te kennen en uw eigen manier van werken hiermee te kunnen vergelijken.

Global Knowledge biedt een breed scala aan architectuur en best practice trainingen aan, van introductie tot aan trainingen voor experts. Tijdens deze cursussen leren we u, of uw medewerkers, onder andere best practices te vertalen naar bruikbare modellen, gericht op uw business.

Al onze best practices trainingen worden gegeven door gecertificeerde en geaccrediteerde trainers en kunnen eventueel afgesloten worden met een officieel examen. We bieden best practice trainingen aan voor de volgende vakgebieden:

Project Management

___________________________________________

Service Management

___________________________________________

Procesverbetering

___________________________________________

PRINCE2

AGILE

MoR

MSP

SCRUM

IPMA

PMI_metlogo_240x70_new

 

 

ITIL
   
ISO/IEC 20000
  
Cobit_metlogo_240x70
    
ASL

      
BISL
      
ISM

Lean Six Sigma


Architectuur

TOGAF


Contractmanagement

contractmanagement_2_240x70


Software Testing

 

TMapimage_brochure_300

LAST MINUTES

lastminute


STARTGARANTIE

startgarantie