On this page

Deel deze pagina

Training Preview communicatie- en businessvaardigheden

Course information
Prijs: prijs op aanvraag
Duur: 0
Cursuscode: SEMINAR

Cursusbeschrijving

Global Knowledge nodigt u hierbij graag uit voor de gratis training preview. Ervaar hoe wij uw medewerkers verbeterde communicatievaardigheden aanleren.

Interactieve businessvaardigheden en soft skills trainingen voor IT’ers

Global Knowledge biedt een aantal management- en vaardigheidstrainingen met een zeer hoog interactie- gehalte, waarmee IT-professionals hun businessvaardigheden en soft skills kunnen verbeteren. Tijdens deze trainingen laten we onze cursisten ervaren hoe ze op anderen overkomen, de theorie komt daarna.  Er wordt gewerkt met trainingsacteurs die de realiteit zo goed als mogelijk benaderen met als voordeel dat de theorie direct wordt toegepast.

Onze cursisten worden op deze manier gestimuleerd om hun bestaande talenten zo te ontwikkelen dat ze deze kunnen inzetten om zekerder, duidelijker en doelgerichter te communiceren met klanten en collega’s. Na afloop van de training zijn ze in staat niet alleen technologisch maar ook communicatief de verbinder te zijn tussen sales, management en opdrachtgevers.

Wilt u een preview van deze trainingen? Schrijf u in voor de Training Preview

Zelf ervaren hoe nuttig en laagdrempelig deze communicatietrainingen voor IT professionals zijn? Schrijf u dan nu in voor de Training Preview. U krijgt een preview van de volgende twee trainingen:

  • Echt contact met klant en collega
  • Als consultant jezelf presenteren

De Training Preview vindt plaats op10 mei van 16.00-18.30 uur. We sluiten de training af met een hapje en drankje.

Om in te schrijven klik op de volgende link: http://globalknowledge.ctml2.com/gk_netherlandslz//WebCapture.aspx?pID=3530&t=0

 

Doelgroep

De Training Preview is ontwikkeld voor managers van IT-afdelingen, training- en HR-adviseurs. We geven een preview van twee interactieve trainingen, zodat u uw medewerkers zo goed als mogelijk kunt adviseren.

 

Andere trainingsmethoden

Klassikale training

Maatwerk

Cursusdata

Data beschikbaar op aanvraag. Neem contact met ons op.

Dit item is toegevoegd aan uw winkelmandje.