Acties en Promoties

Bij Global Knowledge kunt u profiteren van aantrekkelijke acties en promoties. Hieronder treft u een overzicht aan van de momenteel actuele acties.     
 

 lastminute


Last Minute Trainingen tot 30% korting

Wilt u graag een training volgen op korte termijn? Dan heeft Global Knowledge Last Minute-trainingen voor u in de aanbieding. Deze trainingen worden aangeboden tot liefst 30% korting!

   

startgarantie


Trainingen met STARTGARANTIE bij Global Knowledge

Omdat Global Knowledge behoort tot de grootste IT-trainingsinstituten ter wereld kunnen wij een uitgebreide lijst trainingen met startgarantie aanbieden.Global Knowledge GARANDEERT u dat de onderstaande trainingen doorgaan. Deze trainingen bieden u dus zekerheid in uw planning en voorkomen mogelijke teleurstellingen.

 

 

knowledgepass

 


Knowledge Pass - totale flexibiliteit binnen uw budget

De Knowledge Pass van Global Knowledge is het ideale instrument om de vaardigheden van de medewerkers in uw organisatie op peil te brengen en/of te houden. Met de aanschaf van een Knowledge Pass heeft u extra opleidingsbudget beschikbaar om de opleidingseisen en -wensen van alle medewerkers in uw organisatie in te vullen.

   
 voordeelprogrammas


Voordeelprogramma's bij Global Knowledge

Global Knowledge heeft verschillende voordeelprogramma's voor verschillende vendoren die het voor u nog aantrekkelijker maken om bij ons een training te volgen. Bekijk het aanbod van onder andere Microsoft, Cisco en VMware.

 
   
voordeelbundels_aws 

 

Amazon Web Services (AWS) opleidingsbundels

 

 


voordeelbundels_paars


 


Cisco acties & promoties

   

voordeelbundels_groen

 


Citrix acties & promoties

   
voordeelbundels_lichtblauw

 


Microsoft acties & promoties

   
voordeelbundels_grijs

 


VMware acties & promoties

   
voordeelbundels

 

 

ITIL®, PRINCE2® en Management en Vaardigheden Voordeelbundels