In deze sectie

Deel deze pagina

Train & Werk Slimmer met onze Extra's

Kies_uw_extra's

Bestel extra’s bij uw training waardoor u slimmer kunt werken. Boek daarom nu uw training en ontvang credits die u kunt inwisselen in de Knowledge Shop. In de Knowledge Shop bestelt u extra’s als een tablet, een hoofdtelefoon, een externe harde schijf of een gratis examen. 

Onze kennis maximaal inzetten, dat willen we allemaal. We willen u helpen om met nieuwe kennis en extra’s zo slim als mogelijk te werken. Als u vanaf nu een training boekt ontvangt u credits. Met die credits zoekt u een product in de Knowledge Shop uit waarmee u slimmer kunt werken. Of het nu een iPad, een hoofdtelefoon die omgevingsgeluid verminderd, een reistrolley of externe harde schijf is, u kiest zelf wat u wilt. Wilt u in plaats daarvan een extra dag training, een examenvoucher of korting op uw volgende training erbij bestellen, dan kan dit ook.

Voor iedere dag training die u bij ons boekt ontvangt u 100 credits of € 100 korting. Dit geeft u de volgende mogelijkheden:

Trainings-dagen Aantal credits* Voorbeeld te bestellen product Voorbeeld knowledge product Of korting op list price*
5 500 iPad Air 2 32 GB 2 dagen training € 500.00
4 400 iPad mini 4 wifi 32 GB 30% korting op uw volgende training € 400.00
3 300 Harman Kardon Soho BT black wireless hoofdtelefoon Een dag extra training € 300.00
2 200 TP-Link AC3200 Draadloze Tri-Band Gigabit Router Kennistest en opleidingsadvies € 200.00
1 100 Western Digital Elements Portable externe harde schijf 2TB   € 100.00

 

*BELANGRIJKE INFORMATIE:  Vul tijdens uw boeking op de site bij Promoties het woord "KORTING" in als u korting wilt ontvangen. U ontvangt automatisch credits voor de shop als de factuur is betaald en u niet voor de korting heeft gekozen.

Met de credits die u ontvangt na de betaling van de factuur kunt u in de Knowledge Shop extra’s bestellen. U kunt alvast rondneuzen in het aanbod om te kijken welke extra’s u wilt als u uw training heeft geboekt. De producten zijn zo gekozen dat ze u helpen uw kennis te verhogen of die gerelateerd zijn aan uw werkactiviteiten.

Button_Knowledgeshop                     


Actievoorwaarden

  • Boek uw training voor 1 april 2017 en volg hem voor 1 juli 2017
  • De credits die u ontvangt zijn beperkt houdbaar. Ze vervallen op 28 juli 2017
  • Als u een Microsoft on demand training boekt ontvangt u 100 credits per titel, bij Microsoft Total Access ontvangt u 500 credits Lees hier de volledige actievoorwaarden


Advies nodig?

Wilt u advies over de door u gewenste training, cursus, opleiding of certificering, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0800-0444, met uw contactpersoon of een e-mail sturen naar info@globalknowledge.nl