In deze sectie

Deel deze pagina

GK Digital Learning

Cursussen die kwaliteit en flexibiliteit combineren

Uw planning vraagt om efficiënte kennisoverdracht, bijvoorbeeld in video's. Maar uit onderzoek blijkt dat u niet alle skills kunt leren via een video. Daarom hebben wij het beste van twee werelden gecombineerd: een cursus onder leiding van een docent die u in uw eigen tempo kunt volgen. Met deze nieuwe lesmethode krijgt u dezelfde leskwaliteit als in een traditionele klassikale cursus. Tegelijkertijd profiteert u van flexibiliteit, zodat u uw agenda zo kunt indelen dat uw werk er niet onder lijdt.

U leert via video's, praktijkoefeningen (in labs en code reviews) en onder begeleiding van experts. Daarbij staat u aan het roer. U kunt kiezen voor een losse cursus, een serie van gerelateerde trainingen of een aantal cursussen waarmee u een compleet productspecialisme afdekt. Zo kunt u precies díe kennis opdoen waar ú behoefte aan heeft.

 gkdl-experience-tile

 microsoft-total-access-tile (1)

 app-dev-tile (1)

Unieke ervaring

De Digital Learning-oplossingen van Global Knowledge zijn ontwikkeld door designers met uitgebreide expertise in productie en learning. Een cursus lijkt dan ook meer op een klassikale les dan op e-learning - mede door de praktijkactiviteiten en tastbare resultaten. 

Bekijk de video

Microsoft On-Demand

Kies uit ons groeiende aanbod van officiële Microsoft On-Demand cursussen. U krijgt alles tot uw beschikking om uw gewenste Microsoft-skills onder de knie te krijgen.

Bekijk de cursussen

Application Development On-Demand

Of u nu samen met een applicatieontwikkelaar werkt of er zelf een bent; onze cursussen zijn zo opgebouwd dat u hiermee uw applicatieontwikkeling een kickstart kunt geven en succesvol kan continueren.

Bekijk de cursussen

GK-DigitalLearningStats_TwoHeaderBanner

"Super dat ik on-demand lessen en oefeningen kan volgen. Want tijd vrij plannen om deze lessen klassikaal te volgen, is lastig. Bovendien kan ik zo in mijn eigen tempo leren."
Chris S. -  Analyst

"De verbindingen waren uitstekend. Ook vond ik het bijzonder prettig dat ik virtuele machines kon gebruiken."