In deze sectie

Deel deze pagina

GK Digital Learning

Cursussen die kwaliteit en flexibiliteit combineren

Uw planning vraagt om efficiënte kennisoverdracht, bijvoorbeeld in video's. Maar uit onderzoek blijkt dat u niet alle skills kunt leren via een video. Daarom hebben wij het beste van twee werelden gecombineerd: een cursus onder leiding van een docent die u in uw eigen tempo kunt volgen. Met deze nieuwe lesmethode krijgt u dezelfde leskwaliteit als in een traditionele klassikale cursus. Tegelijkertijd profiteert u van flexibiliteit, zodat u uw agenda zo kunt indelen dat uw werk er niet onder lijdt.

U leert via video's, in de praktijk (in labs en code reviews) en onder begeleiding van experts. Daarbij staat u aan het roer: kies voor een losse cursus, serie van gerelateerde trainingen of een aantal cursussen waarmee u een compleet productspecialisme afdekt. Zo kunt u precies díe kennis opdoen waar ú behoefte aan hebt.

Unieke ervaring

 gkdl-experience-tile

 microsoft-total-access-tile (1)

 app-dev-tile (1)

Unieke ervaring

De Digital Learning-oplossingen van Global Knowledge zijn ontwikkeld door designers met uitgebreide expertise in productie en learning. Een cursus lijkt dan ook meer op een klassikale les dan op e-learning - mede door de praktijkactiviteiten en tastbare resultaten. 

Bekijk de video

Microsoft On-Demand

Kies uit ons groeiende aanbod van 35 officiële Microsoft-cursussen. U hebt alles tot uw beschikking om alle gewenste Microsoft-skills onder de knie te krijgen.

Bekijk de cursussen

Application Development On-Demand

Of u nu samen met een applicatieontwikkelaar werkt of er zelf een bent; onze cursussen zijn zo opgebouwd dat u hiermee uw applicatieontwikkeling een kickstart kunt geven en succesvol kan continueren.

Bekijk de cursussen

GK-DigitalLearningStats_TwoHeaderBanner

"Super dat ik on-demand lessen en oefeningen kan volgen. Want tijd vrij plannen om deze lessen klassikaal te volgen, is lastig. Bovendien kan ik zo in mijn eigen tempo leren."
Chris S. -  Analyst

"De verbindingen waren uitstekend. Ook vond ik het bijzonder prettig dat ik virtuele machines kon gebruiken."

Een GK Digital Demo aanvragen? Vul het onderstaande formulier in.

GK Digital Learning Demo