Cloud Practice Accelerator

EMEA_CPA_TwoHeaderBanner

Introducing Cloud Practice Accelerator

Cloud computing is een revolutionaire technologie die in alle sectoren wordt toegepast. Toonaangevende ondernemers erkennen de zakelijke voordelen van de capaciteiten, zowel voor hun eigen bedrijf als voor hun klanten.
 
Het opbouwen van een cloudtoepassing begint met het verwerven van meer inzicht over hoe uw organisatie momenteel presteert.


Cloud Practice Accelerator (CPA) beoordeelt de geschiktheid van de cloud voor uw organisatie en biedt bovendien praktische hulpmiddelen voor het opzetten van een succesvolle cloudtoepassing. Het CPA-programma combineert workshops op afstand voor deskundigen m.b.v. een innovatief en interactief online analyseplatform. Dit platform identificeert uw huidige, voor de clouddiensten relevante vaardigheden en anticipeert op het voor de toekomst vereiste niveau van transformatie.
CPA gebruikt uw beoordelingsgegevens om uw organisatie te voorzien van de aanbevolen wijzigingen en praktische stappen, geheel afgestemd op een optimaal functionerend en doelgericht operationeel model.

Het ontwikkelen van de benodigde capaciteiten begint met het verwerven van meer inzicht over hoe uw organisatie momenteel presteert in de cloud. Cloud Practice Accelerator (CPA) is een onderscheiden digitale beoordelings- en versnellingsapplicatie die uw organisatie in staat stelt om de noodzakelijke veranderingen door te voeren, zodat u concurrerend blijft.
Identificeer de belangrijkste rollen, processen en technologieën die nodig zijn voor een succesvolle Cloud Services Practice en start uw reis naar het volgende niveau van volwassenheid.

Cloud Transformation

CPA voorziet u van realtime gegevens, waaronder een gedetailleerde routekaart en een gap-analyse.
Terwijl de gap-analyse u voorziet van een high-level overzicht van uw organisatie als geheel, biedt de routekaart u de mogelijkheid om in te zoomen op de mensen, processen en technologieën die nodig zijn om de capaciteit van uw cloud te maximaliseren en uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Cloud Practice Accelerator contact op met een van onze Global Knowledge Cloud adviseurs via 0800-0444 of stuur een e-mail naar info@globalknowledge.nl