In deze sectie

Deel deze pagina

Dell EMC Trainingen

Dell_emc_trainingen_569x165 (1)
Dankzij onze samenwerking met Dell EMC biedt Global Knowledge u trainingen, cursussen en opleidingen die u in staat stellen om flexibele, schaalbare en veilige infrastructuren te ontwerpen, te bouwen en te managen.

Met een infrastructuur van Dell EMC bent u in de gelegenheid om op een efficiënte en intelligente wijze uw data te bewaren, te beschermen en te beheren zodat het eenvoudig toegankelijk, doorzoekbaar en met elkaar gedeeld kan worden.

Global Knowledge biedt een breed scala aan trainingen op het gebied van Dell EMC storage-platformen, applicatie software en oplossingen.


VCE_Vblock_button_175x58De combinatie maakt sterk

Dell EMC, VMware en Cisco werken nauw met elkaar samen op het gebied van de nieuwe generatie virtuele datacenters. Dell EMC virtualiseert de data, VMware levert de virtuele machines en Cisco levert het virtuele netwerk.

Global Knowledge is wereldwijd (en ook in Nederland) de grootste opleider op het gebied van Cisco en VMware. Onze kennis op het gebied van Cisco en VMware trainingen vindt u dus ook terug in onze EMC-trainingen.

Goldbar 
Dell EMC certificering

Met een Dell EMC certificering bevestigt u uw expertise met het werken met Dell EMC producten en technologieën. Een certificering betekent dat u het vermogen heeft om succesvolle implementaties op het gebied van Dell EMC te doen voor uw eigen organisatie of die van uw klant. Global Knowledge helpt door het leveren van verschillende leeroplossingen aan uzelf, uw medewerkers of uw klanten. Wij helpen u graag aan de juiste kennis zodat u up to date blijft met de juiste cursussen die opleiden tot een certificering die bij u past.

Bij Global Knowledge kunt u zich certificeren voor de volgende Dell EMC certificeringen:

EMCST, EMCSA, EMCTA, EMCPE, EMCIE, EMCApD, EMCSyA, EMCTA

Klik hier voor het volledige overzicht van de laatste Dell EMC certificeringen


Advies nodig?

Wilt u advies over uw Dell EMC cursus, training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs (030) 60 89 444 of een e-mail sturen naar info@globalknowledge.nl