In deze sectie

Deel deze pagina

Symantec Trainingen

Symantec training, beschikbaar bij Global Knowledge - Symantec Authorized Training Partner

Officiële Symantec trainingen door gecertificeerde docenten!

Symantec is wereldwijd marktleider in oplossingen die de beveiliging, beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen voor organisaties en particulieren. Symantec heeft zich gespecialiseerd in computerbeveiliging en antivirussoftware waarmee de risico’s ten aanzien van data worden geëlimineerd. Dit ongeacht device, platform of locatie.

Global Knowledge is door Symantec geautoriseerd voor het leveren van de officiële Symantec cursussen, training en opleidingen. Dit biedt u de garantie dat u met behulp van door Symantec geautoriseerde docenten, cursusmateriaal en lab-omgevingen optimaal wordt opgeleid, eventueel ook voor de door u gewenste Symantec certificering.

Global Knowledge biedt een uitgebreid aanbod van Symantec opleidingen, cursussen en trainingen aan in heel Europa, dus ook in Nederland. U kunt deze Symantec trainingen zowel klassikaal als virtueel op afstand bijwonen.


 Goldbar

Vragen en/of advies?

Heeft u vragen of wilt u advies over een Symantec cursus, training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs (030) 60 89 444 of een e-mail sturen naar info@globalknowledge.nl